Farina de sèsam negre

Disponibilitat En existència

Ref. : HAR1
200g
  • Pagament segur
  • Acumula punts
  • Lliurament ràpid
15,00 € Excl. Impostos
O

Informació de producte

Description

Farina de sèsam negre
Llavors de sèsam negre, molgut fi. | HAR1 | Pes Net: 200g.
La farina de sèsam negre és un producte exquisit pel seu sabor i aroma únics i indescriptibles que la fan ideal per a una àmplia varietat de receptes. Es pot utilitzar en batuts i postres, galetes, pans, pastissos i en pastisseria en general. És un producte saludable i proporciona a la dieta fibra, fitosterols, Omega 6, minerals (calci, ferro, magnesi), vitamines (B i E) i antioxidants entre d'altres. A més, segons la nutrició energètica i la medicina xinesa és una gran tonificant del nostre Ronyó, especialment de l'essència, Jing.


Ingredients:
Una bossa de 200g conté:
HEI ZI MA - Semen Sesami Indici - 200g
Accions:
-Enforteix el Ronyó: la columna vertebral, la medul·la òssia i els ossos i disminueix la rigidesa articular.
-Enforteix fortament el Jing, l'essència del Ronyó.
-Hidrata els intestins i ajuda a mantenir una bona salut digestiva i regula la gana.
-Una bona Font de calci.
-Conté tots els olis grassos essencials necessaris per a la producció de proteïnes.
-Bona opció per a les mares lactants per millorar la qualitat de la sang, que segons la MTC és l'origen de la llet materna.
-Enforteix la sang del fetge que millora la síntesi de proteïnes, la producció de llet materna i disminueix les rampes musculars.
-Redueix la pressió arterial.
-Disminueix l'envelliment causat per l'edat.
-Millora la salut del cabell i la pell.
Instruccions d'us:
Afegir 1 cullerada sopera al dia als esmorzars com per exemple: cremes de cereals, batuts, barrejar amb iogurt o kéfir o fer-la servir a les receptes de pastissos. Us deixem una recepta per un fer un pastís amb farina de sèsam negre.
Precaucions i contraindicacions:
Diarrea, i/o excrements tous , deficiència de Qi de Melsa molt pronunciada.
Conservar en un lloc fresc i sec.


Recepta per un pastís amb farina de sèsam negre
Ingredients:
-55g de farina de sèsam negre
-120g de sucre (tambè es pot fer servir sucre glacé)
-8 ous
-una mica de sal
-125 ml de beguda vegetal
-75 ml d'oli d'oliva o qualsevol oli neutre
-2 culleretes d'extracte de vainilla
-100g farina blanca o qualsevol farina
-¾ cullarada de levat químic o bicarbonat
Es pot menjar el pastís tal qual o fer un frosting segons es prefereixi.
Preparació
-Preescalfar el forn 160°C o 325 °F.
-Separar les clares d'ou dels rovells
-Barrejar la sal, beguda vegetal, oli i vainilla amb els rovells.
-En un altre recipient, batre les clares d'ou amb el sucre per conseguir un merengue.
-En un tercer recipient barrejar les farines i el llevat químic. Per aconseguir una textura esponjosa, es recomana tamisar la farina abans de juntar-la amb la resta dels ingredients.
-Barrejar a mà 1/3 del merengue amb la massa dels rovells i els altres ingredients humits, i després la resta amb la batedora elèctrica.
-Afegir les farines tamisades i barrejar suaument a mà fins que es tingui una massa homogènia.
-Verteeix la massa en un motlle preparat i colpegi lleugerament el motlle per eliminar les bombolles d'aire. Aplanar la part superior si es necessari.
Fornejar el pastís al forn en un ""bany d'aigua"". Es recomana posar aigua a la safata del forn i col·locar-ho a la part inferior del forn i el motlle sobre de les reixes.
-Fornejar 50-60 minuts amb el bany d'aigua i després uns 10 minutos més al retirar la safata de forn amb aigua del forn.
-Retirar el pastís del forn i deixar refredar durant 5-10 minuts.

 

Opinions dels clients per Farina de sèsam negre

Comparteixi la seva opinió amb altres clients Deixar la meva opinió

En aquest moment hi ha cap comentari.