Beguda per tonificar el Yin

Disponibilitat En existència

Ref. : ZENSYIN
150g
  • Pagament segur
  • Acumula punts
  • Lliurament ràpid
13,00 € Excl. Impostos
O

Informació de producte

Description

Beguda per tonificar el Yin
Plantes seques, mòlt en gruixut | ZENSYIN | Pes Net: 150g
És una beguda per tonificar les substàncies fonamentals del nostre cos, Qi, Xue, Yin, Yang y Jing son fàcils de preparar i compten amb el poder con de les plantes naturals.


Aquests beguda a més de tonificar el Yin ajuda a nodrir el Yin de l'organisme, sobretot el Yin de Pulmó i d'estómac. Hidrata l'organisme i aclareix la Calor excessiu. És Una beguda excel·lent per prendre quan el Yin està perjudicat, com pot ser en casos de diabetis, hipertensió, en menopausa o després d'haver patit d'alguna malaltia infecciosa o crònica que ha causat febre generant sequedat, símptomes de Calor per buit de Yin. En cas de la deficiència de Yin a la zona de Cor trobaríem palpitacions, ansietat, insomni, sudoració nocturna i irritabilitat.
Ingredients:
Una bossa de 150g conté:
BAI HE - Bulbus Lilii - 30g
BEI SHA SHEN - Radix Glehniae - 30g
TIAN MEN DONG - Radix Asparagi - 30g
BAI ZHU - Rizoma Atractylodis macrocephalae - 15g
CHEN PI - Pericarpium Citri Reticulatae - 15g
YI YI REN - Semen Coicis - 15g
ROU GUI - Cortex Cinnamomi - 7,5g
ZHI MU - Rizoma ANemarrhenae - 7,5g
BAI HE: Es una substància lleugerament fresca i dolça i tova que nodreix el Yin. Hidrata els Pulmons, aclareix la Calor i alleuja la tos. A l'eliminar la Calor de Cor, també calma el Shen.
BEI SHA SHEN: És una substància fresca, dolça, amarga i insípida. Tonifica el Yin i hidrata la sequedat. Nodreix el Yin de Pulmó i calma la tos i aclareix la Calor. Nodreix el Yin d'estómac i genera fluids.
TIAN MEN DONG: És una substància molt freda, dolça i lleugerament amarga. Tonifica i enriqueix el Yin. Per la seva acció de nodrir el Yin, aclareix la Calor, humiteja els pulmons i els intestins, deté la tos, nodreix els ronyons i redueix el Foc Buit.
BAI ZHU: És una substància tèbia i dolça, tonifica fortament el Melsa i afavoreix el Qi. Seca humitat i és diürètica.
CHEN PI: És una substància tèbia, picant i amarga. Regula el Qi de Melsa-Estómac i de Pulmó i seca la Humitat i transforma la Flema. Ajuda a baixar el Qi.
YI YI REN: És una substància neutra, dolç i insípida. Afavoreix la diüresi eliminant la Humitat. Tonifica el Melsa, calma la diarrea, aclareix la Calor i elimina Humitat-Calor i pus.
ROU GUI: És una substància de naturalesa calenta i de sabor picant i dolç. Escalfa l'interior. A l'activar el Yang, tonifica tant el Melsa que als Ronyons, calma dolors, afavoreix la circulació en els meridians i tonifica la circulació de Sang. Rou Gui és un antibiòtic natural.
ZHI MU: És una substància freda, amarga i dolça. Aclareix la Calor buit i de plenitud. Nodreix el Yin i humidifica la sequedat, drena el Foc de Fetge, aclareix la Calor de Pulmó i d'estómac.
Precaucions i contraindicacions:
No recomanat per a les dones embarassades, per als nens i per a les persones en tractament anticoagulant.
Instruccions d'ús:
Posar 6gr en 200ml d'aigua i bullir 5 minuts amb 90-95C ° C / 194-203F. Prendre 1-2 vegades a el dia.
Conservar en un lloc fresc i sec.

 

Opinions dels clients per Beguda per tonificar el Yin

Comparteixi la seva opinió amb altres clients Deixar la meva opinió

En aquest moment hi ha cap comentari.