Farina per tonificar - 400g

Disponibilitat En existència

Ref. : HAR2
Per tonificar el Ronyó i el centre
  • Pagament segur
  • Acumula punts
  • Lliurament ràpid
24,00 € Excl. Impostos
O

Informació de producte

Description

Farina per tonificar el Ronyó i el centre
Plantes secas en molgut fi| HAR2 | Pes Net: 500g
Aquesta farina és una barreja de tres substàncies, ideal per al seu ús en una àmplia varietat de receptes per a pans, galetes i en pastisseria en general. Al combinar-la amb farines més tradicionals (blat, civada, sègol, etc.) podem preparar delícies molt saludables a la cuina. Des del punt de vista de la medicina xinesa i la nutrició energètica, aquesta barreja tonifica el centre, els òrgans digestius i el Ronyó. Per sobre de tot, ajuda a astringir la pèrdua d'essència. També ajuda a eliminar la humitat i la brutícia en els intestins.


Ingredients:
Una bossa de 500g conté:
-YI YI REN - Semen Coicis (Lachryma Jobi) - 166,725g
-CHI XIAO DOU - Azuki - Semen Phaseoli - 166,725g
-LIAN ZI - Semen Nelumbinis Nuciferrarae - 166,725g
Instruccions d'ús:
Es pot afegir una cullerada al porridge/crema de cereals del matí o prendre en un got d'aigua calenta, cada matí ben barrejat.
También se puede usar en las recetas mezclando con otras harinas. Aquí dejamos una receta de bizcocho básico:
Ingredients:
-3 ous
-1 iogurt o kéfir per donar més textura i esponjositat.
-oli d'oliva (1 mida de l'envàs del iogurt)
-sucre (2 mides de iogurt)
-farina blanca 1 mida
-farina per tonificar el ronyó i el centre 1 mida
-farina d' almendres 1 mida
-1 sobre de llevat (16 gr de pols per fornejar) o bicarbonat
-farina i mantega per untar el motlle
-(Opcional: es pot afegir a la recepta ratlladura de llimona o taronja o qualsevol altre sabor segons el gust.)
Preparació:
1.Precalentar el forn 180 graus.
2.Batre bé els ous amb sucre.
3.Afegiu-hi el iogurt i l'oli i continueu batent.
4. Barrejar el llevat o bicarbonat de sodi amb una mica de farina i barrejar-lo amb les tres farines i finalment barrejar-lo amb la resta d'ingredients.
5.Si vols utilitzar qualsevol sabor com ratlladura de llimona, afegeix-lo al final.
6.Quan la massa sigui homogènia i fina, abocar sobre un motlle, que haurem untat amb mantega i empolvorat amb farina perquè després sigui fàcil treure del molde el pastís.
7.Fornejar 30-35 minuts a 180 graus, o fins que veiem que la punta d'un ganivet surt neta en punxar al centre del pastís.
8.Treure del motlle i deixar refredar.

 

Opinions dels clients per Farina per tonificar - 400g

Comparteixi la seva opinió amb altres clients Deixar la meva opinió

En aquest moment hi ha cap comentari.