Set de 5 begudes de temporada

Disponibilitat En existència

Ref. : PACKSAISONS
Una beguda apta per a cada estació
  • Pagament segur
  • Acumula punts
  • Lliurament ràpid

Disponibilitat En existència

50,00 € 45,00 € Excl. Impostos

El preu ha estat configurat: 45,00 €

*Camps necessaris

El preu ha estat configurat: 45,00 €

Informació de producte

Description

Begudes: Primavera, Estiu, Entretemps, Tardor, Hivern.

Aquestes infusions s'adapten a les estacions però també es poden utilitzar per tonificar l'òrgan corresponent a l'estació, i es poden gaudir durant tot l'any:
- Primavera: Temporada de fetge/vesícula biliar (fusta).
- Estiu: Temporada de cor/intestí prim (foc).
- Entretemps: Temporada de melsa/estómac (Terra).
- Tardor: Temporada de pulmó/intestí gros (metall).
- Hivern: Temporada de ronyó/bufeta (aigua).
Descobreix l'harmonia estacional a través del nostre Pack de 5 infusions de temporada segons la medicina xinesa. Inspirades en mil·lennis de saviesa xinesa, aquestes infusions úniques estan especialment dissenyades per ajudar-vos a mantenir l'equilibri del cos i la ment durant tot l'any.

Cada mescla conté una selecció curosament elaborada d'herbes seques, adaptades a les necessitats específiques de cada estació. Deixa't endur pels beneficis de la medicina tradicional xinesa, combinats amb la comoditat calmant d'una infusió calenta.

Composició:
- 1 x Beguda relaxant de primavera. A la primavera, desperta amb un te d'herbes lleuger i revitalitzant que afavoreix la renovació i el creixement.
Aporta nova energia després dels mesos d'hivern. Suporta el fetge i la vesícula biliar alhora que promou una suau purificació. Deixa't transportar per les aromes florals i l'energia resurgent d'aquesta infusió.

- 1 x Beguda refrescant d'estiu. A l'estiu, refresca't amb una infusió energitzant que ajuda a regular la calor i afavoreix la circulació.
Per ajudar-vos a mantenir una hidratació òptima i equilibrar la calor estival. Les herbes seleccionades calmen el foc interior i afavoreixen la claredat mental. Gaudeix d'aquesta infusió calmant tant calenta com gelat.

- 1 x Beguda equilibrant de Entretemps. Equilibra la teva energia durant la transició entre estacions, reforçant el teu benestar interior. Les plantes d'aquesta fórmula han estat seleccionades per actuar de manera sinèrgica i ajudar el teu cos a adaptar-se suaument als canvis estacionals. Viu cada transició amb equilibri i vitalitat.

- 1 x Beguda reconfortant de tardor. A la tardor, reconforta't amb un te d'herbes calmant que nodreix el cos i l'ànima durant el període de transició.
Conté herbes específiques per enfortir els pulmons i estimular el sistema immunològic.

- 1 x Beguda d'hivern. A l'hivern, regala't una infusió reconfortant que enforteix el teu sistema immunològic i t'ajuda a reenfocar-te.
La nostra barreja d'herbes per a l'hivern afavoreix la circulació i dóna suport als ronyons. Deixa't embolicar per la calidesa reconfortant d'aquesta infusió i dedica un moment a carregar les piles.

100% natural, cada te d'herbes del nostre paquet està elaborat amb ingredients d'alta qualitat, seleccionats acuradament per les seves propietats beneficioses.
Les nostres barreges estan lliures d'additius artificials, colors i sabors sintètics, per preservar la puresa de cada glop que gaudeixis.

Gaudeix d'aquestes combinacions úniques durant tot l'any per recolzar el teu benestar físic i mental.
Gaudeix de l'experiència de la medicina tradicional xinesa en cada tassa i deixa't transportar pels beneficis de la natura amb cada temporada que passa.

Mètode de preparació:
Posa 6g d'infusió en 200 ml d'aigua.
Porteu a ebullició baix 90-95C °C / 194-203F cobert durant 5 minuts.
Prendre aquesta beguda 1 o 2 vegades al dia.

 

Opinions dels clients per Set de 5 begudes de temporada

Comparteixi la seva opinió amb altres clients Deixar la meva opinió

En aquest moment hi ha cap comentari.