Enviaments i devolucións

Els retorns, reclamacions, canvis i avaries.

Les reclamacions poden ser telefòniques o escrites. S'hauran de rebre en un termini màxim de 8 dies des de la data de lliurament. Els retorns, per poder ésser acceptats, s'han de realitzar en un termini màxim de 8 dies, amb el nostre acord vist-i-plau. Les mercaderies seran retornades amb seu embalatge original. Per defecte, els articles comandats seran deguts. Cap retorn anàrquic serà tingut en compte.

A partir del moment en que es produeixi una avaria a la mercaderia lliurada, i per poder-les tenir en compte, el client s'ha de posar en contacte amb nosaltres en un termini màxim de 48 hores des del lliurament, senyalar el problema al transportista, avisar-nos del contingut del problema i no posar cap impediment per a la verificació del mateix.

Condicions de contra reemborsament:

Espanya:

  • Les condicions de tarifes de NACEX són les següents: El preu del transport està inclòs a la factura, Nacex cobra per la seva part una comissió de gestió del contra reemborsament 1.94 €. Per imports superiors a 100 €, el transportista li cobrarà un suplement d'un 2% de l'import total de la factura.


* (Aquestes condicions poden variar en funció del tipus de l'enviament i del pes del paquet, aquests preus només són aplicables per a Espanya).


Francia:

  • Les condicions de tarifes per Colissimo són les següents: El preu del transport està inclòs a la factura. Per a enviaments de contra reemborsament s'agrega un suplement de 10,50 € al preu del transport.

Portugal:

  • Les condicions de tarifes per NAGRUP són les següents: El preu del transport està inclòs a la factura, NAGRUP cobra per la seva part una comissió de gestió del contra reemborsament del 1.5% de l'import total de la factura. Per a imports de factura inferiors a 80 € el transportista cobrarà una comissió fixa de 1,20 €.PLANETA VERD
Apartado de correos 62
25700 la Seu D'Urgell
España