Congee dels 8 tresors

Disponibilitat En existència

Ref. : ARR1
300g
  • Pagament segur
  • Acumula punts
  • Lliurament ràpid
18,00 € Excl. Impostos
O

Informació de producte

Description

Congee de Vuit tresors per enfortir el centre
Mezcla de plantas enters |ARR1 | Peso Neto: 300g
El ""congee"" de vuit tresors és una sopa d'arròs glutinós, molt conegut i tradicional, a la Xina. És una sopa nutritiva que enforteix el centre i a més genera una sensació agradable i calmant. Té un sabor lleugerament dolç i per això el podem prendre tant per a un esmorzar, un berenar o per menjar.
Ingredients:
Una bossa de 300g conté:
-CHI XIAO DOU - Semen Phaseoli, (Azuki) - 14,30g
-DA ZAO/HONG ZAO - Fructus Jujubae - 14,30g
-LIAN ZI - Semen Nelumbinis Nuciferarae - semillas de loto -14,30g
-YI YI REN/MI REN - Semen Coicis (Lachryma Jobi) - 14,30g
-LONG YAN ROU - Arillus Euphoriae Longan - 14,30g
-SHAN YAO/HUAI SHAN - Radix Dioscorea Oppositae - 14,30g
-GOU QI ZI - Fructus Lycci - 14,30g
-NUO MI - Semen Orizae glutinosae - 200g
DOU CHI XIAO: La mongeta Azuki és una substància neutra, dolça i àcida. Elimina l'humitat i afavoreix la micció. Clarifica la calor, l'humitat i el foc tòxic. Enforteix la melsa, reabsorbeix edemes i drena pus.
DA ZAO: Substància càlida, suau i neutra, nodreix i revigora els substrats (Qi, Xue, Jin Ye, Yin i Yang). Dinamitza el Jiao mitjà (melsa / estómac) i el Qi, nodreix la sang i l'energia nutritiva Ying Qi. Calma el Shen i harmonitza l'acció d'altres plantes.
LIAN ZI: La llavor del fruit del lotus sagrat és una substància neutra, suau i astringent que conserva i es consolida. Enforteix la melsa i atura la diarrea. Tonifica el ronyó i enforteix el Jing. Clarifica el cor, nodreix la sang i harmonitza el cor, del foc i l'aigua del ronyó, per calmar el Shen.
YI YI REN / MI REN: Substància neutra, suau i insípida, afavoreix la diüresi eliminant l'humitat. Tonifica la melsa, calma la diarrea, aclareix la calor, elimina l'humitat, la calor i el pus.
LONG YANG ROU: Substància càlida i suau, nodreix la sang. Dinamitza el cor i la melsa, beneficia el Qi, la sang i calma el Shen.
SHAN YAO / HUAI SHAN: l'arrel de nyam és una substància neutra i dolça. Dinamitza el Qi i el Yin de la melsa, l'estómac i el pulmó, calma la diarrea. Nodreix el ronyó i conserva el Jing.
GOU QI ZI: Substància neutra i tova, revitalitza el Yin. Nodreix i tonifica el fetge i els ronyons, promou l'essència de Jing, humiteja els pulmons i il·lumina els ulls.
NUO MI: Substància dolça i tèbia, l'arròs enganxós dinamitza la llar mitjana i afavoreix el Qi.
Accions:
-Reforça el Qi, la melsa i el focus mitjà.
-Drena la humitat.
-Escalfa el centre.
-Enforteix la sang.
-Calma el Shen.
-Astringent.
Preparació
Agafeu 100 g de plantes seques, renteu-les amb aigua freda i poseu-les en 2L d'aigua que portareu a ebullició. Deixeu-ho a foc lent i tapat, s'ha de coure durant 20 minuts.
A continuació, afegiu 200 g d'arròs, 1,5-2 L d'aigua més i continueu bullint durant 40 minuts, fins que tots els ingredients estiguin tendres.
Podeu afegir sucre, mel i / o canyella; també podeu afegir cacauets simples al final de la cocció o a sobre de la preparació.
Es pot menjar una porció al dia durant un període llarg de temps.
Precaucions I contraindicacions:
No recomanat per a dones embarassades.
Conservar en un lloc fresc i sec.

 

Opinions dels clients per Congee dels 8 tresors

Comparteixi la seva opinió amb altres clients Deixar la meva opinió

En aquest moment hi ha cap comentari.