Beguda equilibradora d'entretemps

Disponibilitat En existència

Ref. : F25042
Bossa - a granel 100 g
  • Pagament segur
  • Acumula punts
  • Lliurament ràpid
11,50 € Excl. Impostos
O

Informació de producte

Description

Beguda intertemporal:
Plantes seques, terra gruixuda | Ref. F25042 | Pes net: 100 g

Aquesta deliciosa beguda està formulada per ajudar a equilibrar la teva energia durant la transició entre estacions, reforçant el teu benestar interior. Les plantes d'aquesta fórmula han estat seleccionades per actuar de manera sinèrgica i ajudar el teu cos a adaptar-se suaument als canvis estacionals. Viu cada transició amb equilibri i vitalitat.

Ingredients:
Un sobre de 100 g conté:
- HUANG QI - Radix Astragali - 20g
- SHAN YAO - Radix Dioscorea Oppositae - 20g
- SHA REN - Fructus Amomi - 20g
- CHEN PI - Pericarpium Citri Reticulatae - 20g
- BA JIAO HUI XIANG - Anisi Stellati - 10g
- GAN CAO (ZHI) - Radix Glycyrrhizae Mel - 10g.

HUANG QI: Substància neutra amb un sabor suau, que ajuda a augmentar la immunitat i ajuda a combatre la fatiga general. L'astragal actua principalment sobre la melsa i el pulmó. Tonifica el Qi (energia), eleva el Yang i enforteix el Wei Qi (energia defensiva). És diürètic i ajuda a reduir l'edema.
SHAN YAO: Substància neutra amb un sabor suau, augmenta la immunitat tonificant l'energia vital. Yam rizhome actua principalment sobre els meridians de la melsa, el pulmó i el ronyó. Tonifica el Qi i nodreix el Yin.
SHA REN: Substància càlida amb un sabor picant, mobilitza el Qi (energia) de la Melsa, l'Estómac i els Ronyons. El fruit del cardamom harmonitza el sistema digestiu, transforma la humitat i escalfa el centre.
CHEN PI: Substància tèbia, picant i amarga, ordena i regula el Qi de la Melsa, l'Estómac i el Pulmó. Asseca la humitat, transforma la flema i baixa el Qi contrari.
BA JIAO HUI XIANG: Substància de naturalesa càlida i sabor picant, actua principalment sobre els meridians del fetge, ronyó, melsa i estómac. L'anís estrellat xinès dispersa el fred, mobilitza el Qi i calma el dolor.
GAN CAO (ZHI): Substància de naturalesa càlida i sabor suau, actua principalment sobre el fetge, els ronyons, la melsa i l'estómac. La regalèssia saltejada en tons de mel i enforteix la parella Melsa/Estómac, augmenta el Qi i harmonitza els 12 meridians.

Instruccions d'ús:
Posar 6 g d'infusió en 200 ml d'aigua i bullir durant 5 minuts. Podeu afegir una mica de llet (preferiblement vegetal).

Precaucions i contraindicacions:
No recomanat per a nens, dones embarassades i persones amb hipertensió (conté regalèssia) ni en cas de signes de calor.
Emmagatzemar en un lloc fresc i sec.

 

Opinions dels clients per Beguda equilibradora d'entretemps

Comparteixi la seva opinió amb altres clients Deixar la meva opinió

En aquest moment hi ha cap comentari.