El duo pel massatge facial - Rodet i gua sha

Disponibilitat En existència

Ref. : J934
Rodet: 14*5,5/2,5, Gua sha:7*4,5
  • Pagament segur
  • Acumula punts
  • Lliurament ràpid
19,90 € Excl. Impostos
O

Informació de producte

Description

El duo pel massatge facial, indispensable pels tractaments de bellesa i autocura contra el envelliment i les arrugues.
Inclou dos productes: el rodet i la gua sha de jade Xiuyu natural. La pedra de Jade 100% natural de Xiuyu conté una gran varietat d'oligoelements beneficiosos pel cos humà. Ajudant a accelerar la circulació de la sang, augmentan l'activitat enzimàtica de la pell i el drenatge.
Dimensions: :14cm x 5,5cm/2,5cm. Guasha: 7cm x 4,5cm.
El gran cap del rodet es ideal per l'ús al coll, a la barbeta, a les galtes i al front. Mentre el cap petit del rodet es perfecte pels ulls, el nas i els llavis. El rodet facilita la circulació de la sang lo que pot reduir la inflor i disminuir les arrugues. La gua sha de jade es una eina ideal per els tractaments facials i de bellesa perque per una banda pot baixar la tensió muscular a la part alta de l'esquena, i del coll i així aconseguir un aspecte més relaxant a la cara, però també es pot utilitzar directament a la cara amb intenció de millorar la microcirculació y fer un drenatge amb l'objectiu d'aconseguir un aspecte revitalizant i lluminós a la pell de la cara.
Es pot fer servir el rodet i la gua sha amb o sense una crema o loció facial. L'ús regular del rodet facial i de la gua sha estimulen l'energia als meridians que passen per la cara i ajuden a alinear las arrugues, relaxar la musculatura del coll i de la cara, reduir la inflamor de les bosses sota els ulls i millorar l'aspecte de la pell. No contenen ni químics ni substàncies irritants.

 

Opinions dels clients per El duo pel massatge facial - Rodet i gua sha

Comparteixi la seva opinió amb altres clients Deixar la meva opinió

En aquest moment hi ha cap comentari.