Kit de 4 ventoses de silicona

Disponibilitat En existència

Ref. : KITSIL4
2 ventoses Ø3cm + 2 ventoses Ø1,5cm
  • Pagament segur
  • Acumula punts
  • Lliurament ràpid
14,99 € Excl. Impostos
O

Informació de producte

Description

Aquest kit conté 2 ventoses petites de Ø1.5cm ideals per a la cara i 2 ventoses més grans de Ø3cm per al coll o altres zones més grans del cos.
Aquesta tècnica activa la circulació de la Sang i el Qi.

Aquestes ventoses es poden aplicar a les arrugues o als músculs, o als meridians per restaurar un desequilibri energètic.
Les ventoses de silicona per a la cara s'utilitzen àmpliament en la cura de la bellesa. La ventosa a la cara redueix les arrugues, les galtes caigudes, la papada.
Actua com la gimnàstica facial, reafirmant els músculs, augmentant el to de la pell i estimulant el col·lagen per a un efecte lifting. Eliminen toxines, restitueixen la lluminositat a la cara. Les tasses de silicona ofereixen un massatge efectiu i fort de teixits mitjans i profunds.
Són translúcids per a una observació òptima, flexibles, impermeables i fàcils d'utilitzar. La ventosa dissenyada específicament per a la cara, però es pot utilitzar a qualsevol part del cos, com la ventosa normal.

Utilitza:
- Consell 1: podeu fer un massatge facial senzill cada matí per obtenir una pell rosada i plena d'energia.
- Consell 2: Ús ideal: apliqueu prou crema de cura després de rentar-vos la cara al vespre, després feu un massatge amb les ventoses durant 10-15 minuts.
- Consell 3: combinant amb els nostres altres productes de Cura facial, utilitzeu les ventoses de 2 a 3 vegades per cada setmana i gaudeix del benestar d'aquest massatge que relaxarà completament la teva cara i cos.

Indicacions:
Escalfa i neteja els Meridians
Dispersa la humitat-fred
Activa Qi i sang
Redueix la inflor i atura el dolor
Massatge
Mal d'esquena
Dolor muscular
Dolor al coll
Lesions per esforç físic
Quiropràctica
Fisioteràpia

A través de la seva forta acció de succió, les ventoses porten el que és en profunditat (YIN) a la superfície (YANG).
La seva col·locació augmenta la circulació sanguínia, augmenta la temperatura de la pell, estimula el metabolisme dels teixits de la pell, millora el funcionament de les glàndules sudorípares i sebàcies.
És al Bo Shu (llibre antic escrit sobre seda), descobert en una antiga tomba de la dinastia Han (202-221), on trobem els escrits més antics de l'ús de la ventosa.

Una dita xinesa diu: ""L'acupuntura i la ventosa curen més de la meitat de les malalties"".
La teràpia de ventosa és adequada en el tractament dels cinc pervertits, dolor, síndromes Bi, malalties dels sistemes digestiu, circulatori i respiratori, determinades afeccions de la pell com forúnculos i èczemes, atacs de vent (paràlisi facial), debilitat muscular, pressió arterial alta. (HTA) i refredats comuns.
Són particularment eficaços quan el factor patogènic encara està localitzat a la superfície energètica superficial externa de l'organisme (BIAN) i al WEI Qi (defensa-protecció).
En la medicina tradicional xinesa, les ventoses s'apliquen en llocs concrets corresponents a punts d'acupuntura escollits segons el trastorn a tractar, o bé les ventoses es mobilitzen en zones situades al llarg dels meridians energètics. Permeten que circuli l'estancament d'energia, sang o líquid corporal.
La teràpia amb ventoses té un efecte positiu sobre l'acne, la psoriasi i l'èczema, així com sobre la cel·lulitis o qualsevol tipus de dolor. El seu ús permet tractar les síndromes Bi del tipus Vent-Humitat.
Es poden aplicar als músculs o als meridians per restaurar un desequilibri energètic.
A més, es pot aplicar un oli de massatge, per facilitar l'ús en petites superfícies o per a la tècnica de la ""ventosa errant"".
El principi d'acció de la ventosa es basa en la noció de desintoxicació ""obrint els porus"". La ventosa permetrà atraure a la superfície les perversitats. Aquesta tècnica està molt estesa arreu del món. Hipòcrates, Vulpes o Galè en parlen... Els egipcis o fins i tot les nostres àvies les feien servir per a la bronquitis per exemple)

 

Opinions dels clients per Kit de 4 ventoses de silicona

Comparteixi la seva opinió amb altres clients Deixar la meva opinió

En aquest moment hi ha cap comentari.