Yunnan Baiyao en cataplasma

Availability: En existència

Ref. : E385
Mida: 14 x 10 cm
  • Pagament segur
  • Acumula punts
  • Lliurament ràpid
28,00 € Excl. Impost
O

Informació de producte

Description

Yunnan Baiyao com a cataplasma
5 peces per caixa (cada bossa conté 1 peça)
6,5 x 10cm/peça
La fórmula ""secreta""
Yunnan Bai Yao és una barreja d'herbes fabricada per Yunnan Bai Yao Group, una corporació Xinesa. Originalment es va desenvolupar com un remei a base d'herbes per aturar les ferides de bala, ja que s'ha descobert que és eficaç en el tractament de qualsevol tipus de dolor.
A diferència de moltes fórmules d'herbes xineses, no prové de l'antiguitat; va ser inventada el 1902. Hauria estat usada durant la Segona Guerra Mundial i hauria salvat milers de vides. També va ser utilitzada pel Vietcong durant la Guerra del Vietnam.
Yunnan Baiyao està composta principalment per San Qi o per l'arrel de notoginseng (Panax notoginseng). San Qi s'utilitza per tractar hemorràgies internes i externes a més d'alleujar el dolor causat pel que la MTC denomina ""estasi sanguínia"".
SAN QI
Disponible en diferents formats: pegats que es poden aplicar de manera externa, spray aerosol amb el que es pot rociar en qualsevol àrea on faci mal. Yunnan Baiyao també està disponible en forma de càpsules per al tractament d'hemorràgies internes, com ara hemorràgies nasals, sang en l'orina o un sagnat menstrual excessiu.
El cataplasma és per a un ús extern.

Opinions dels clients per Yunnan Baiyao en cataplasma

Comparteixi la seva opinió amb altres clients Deixar la meva opinió

En aquest moment hi ha cap comentari.