Kit de 6 ventoses de silicona

Disponibilitat En existència

Ref. : KITSIL
Lifting energètic
 • Pagament segur
 • Acumula punts
 • Lliurament ràpid

Disponibilitat En existència

14,10 € Excl. Impostos

El preu ha estat configurat: 14,10 €

*Camps necessaris

El preu ha estat configurat: 14,10 €

Informació de producte

Description

Aquest kit es compan de 2 ventoses petites ideals per a la cara i 3 ventoses més grans per les cuixes o altres àrees més amples de el cos: aquesta tècnica activa la circulació de sang i Qi.

Aquestes ventoses es poden aplicar a arrugues o músculs, o als meridians per restablir un desequilibri d'energia.

Les ventoses de silicona per la cara són àmpliament utilitzades en la cura de la bellesa. Les ventoses a la cara redueixen les arrugues, les galtes caigudes i la papada.

Actua com gimnàstica facial, reafirma els músculs, augmenta el to de la pell i estimula el col·lagen per a un efecte lífting. Eliminen toxines, restauren la lluminositat de la cara. Les ventoses de silicona ofereixen un massatge efectiu i fort de teixits mitjans i profunds.

Són translúcids per a una observació òptima, flexibles, impermeables i fàcils d'utilitzar. Ventoses especialment dissenyades per a usar en la cara, però es poden usar en qualsevol part de el cos, com les ventoses convencionals.


Per la seva forta acció de succió, les ventoses porten el que és profund (YIN) a la superfície (YANG).

La seva aplicació condueix a un augment en la circulació sanguínia, eleva la temperatura de la pell, estimula el metabolisme al nivell del teixit de la pell, regula la transpiració i les glàndules sebáceas.

En el Bo Shu (llibre antic escrit en seda), descobert en una antiga tomba de la Dinastia Han (202-221), trobem els primers escrits sobre l'ús de ventoses.

Una dita xinesa diu que "l'acupuntura i les ventoses curen més de la meitat de les malalties".

Les ventoses són adequades per a tractar els Cinc Pervers, dolors,

Síndromes bi, malalties dels sistemes digestiu, circulatori i respiratori, certes afeccions de la pell com a botons i èczema, atacs de vent (paràlisi facial), feblesa muscular, pressió arterial alta (hipertensió) i refredats comuns.

Són particularment efectives quan el factor patogènic encara està localitzat en la superfície energètica externa de l'organisme (BIAN) i WEI Qi (defensa-protecció).

La teràpia amb ventoses té un efecte positiu sobre l'acne, la psoriasis i l'èczema, així com sobre la cel·lulitis o qualsevol tipus de dolor. El seu ús fa possible tractar bi-síndromes de la mena d'humitat del vent.

Es poden aplicar als músculs en cas de contractura o en els meridians per a restablir un desequilibri energètic.

En medicina tradicional xinesa, les ventoses s'apliquen en llocs específics,

corresponent als punts d'acupuntura triats segons la patologia a tractar. Es poden fer lliscar les ventoses utilitzant oli en àrees situades al llarg dels meridians. Permetent així fer circular un estancament d'energia, sang o líquids orgànics.

Els principis d'acció de les ventoses es basen en la noció de desintoxicació en obrir " els porus". La ventosa atraurà el Qi pervers a la superfície. Aquesta tècnica està molt estesa a tot el món. Hipócrates, Vulpes o Galen parlen d'això ... Els egipcis o les nostres àvies les usaven per a la bronquitis, per exemple)


L'ús de ventoses activa la circulació de sang i Qi:

 • Localitzar la zona a tractar
 • Netegi i assequi la zona d'aplicació de la ventosa
 • Col·loqui la ventosa en la part desitjada.
 • Aconseguir una succió adequada


Indicacions:

 • Escalfa i allibera els meridians.
 • Dispersa la Humitat-Freda
 • Activa Qi i Sang
 • Redueix la inflor i deté el dolor
 • Massatge
 • Dolor d'esquena
 • Dolores musculars
 • Dolor de coll
 • Lesions després d'esforços físics.
 • Quiropràctica
 • Fisioterapèutic


ATENCIÓ - ESTERILITZAR:

Totes les agulles (filiformes, flor de prunera, set estrelles, subcutànies i subcutànies amb cap rodó) i ventoses, i qualsevol altre equip utilitzat (safates d'emmagatzematge, pinces, tubs guia per a agulles, boles i bastoncillos de cotó, etc.) han d'esterilitzar-se.

Immediatament després de l'ús, les agulles reutilitzables i altres materials contaminats han de submergir-se en un desinfectant químic efectiu, després en aigua, amb o sense detergent, i després d'una neteja acurada, esbandir bé amb aigua abans d'envasar per a esterilitzar.

 

Opinions dels clients per Kit de 6 ventoses de silicona

Comparteixi la seva opinió amb altres clients Deixar la meva opinió

En aquest moment hi ha cap comentari.