Kit de ventoses de bambú

Availability: En existència

Ref. : J889
6 ventoses
  • Pagament segur
  • Acumula punts
  • Lliurament ràpid
13,00 € Excl. Impost
O

Informació de producte

Description

Consells per al seu ús:

Les ventoses de bambú a diferència de les ventoses de vidre són irrompibles, lleugeres, econòmiques i de fàcil col·locació.
Aquest és un ús tradicional però té un desavantatge pel que fa a l'esterilització deguat a la porositat del bambú.
Es poden bullir en aigua calenta amb plantes que, el bambú amb les seves propietats d'absorció, conservarà els principis actius d'aquestes plantes. Un cop posades a la pell, combinem els beneficis de les plantes i de les ventoses.
Per exemple, fer bullir les ventoses de bambú amb fulles d'eucaliptus i després col·locar-les al pit en cas de refredat.

Un complement essencial per a l'enfortiment del massatge, l'efecte terapèutic calma el dolor, tonifica l'energia, allibera la tensió i alleuja les articulacions. La seva simplicitat d'ús i la seva efectivitat fan que sigui una bona aliada per combatre el dolor i posar en circulació l'energia. Aquesta pràctica contribueix al benestar del pacient.

Aquest kit es composa de 6 ventoses de bambú de diferents mides:
- 2 ventoses Ø4cm
- 2 ventoses Ø6cm
- 2 ventoses Ø8cm

Per la seva forta acció de succió, les ventoses de bambú fan sortir el que és més profund (YIN) a la superfície (YANG).

La seva utilització provoca un augment de la circulació sanguínia, augmenta la temperatura cutània, estimula el metabolisme dels teixits cutanis, millora el funcionament de la suor i les glàndules sebàcies.

Es troba en el Bo Shu (antic llibre escrit sobre seda), que es troba en una antiga tomba de la dinastia Han (202-221), on trobem els escrits més antics de l'ús de les ventoses .

Una dita xinesa diu que:
""L'acupuntura i les ventoses curen més de la meitat de les malalties"".

La utilització de les ventoses convé per al tractament dels Cinc Pervers, dolors, síndromes Bi, malalties dels sistema digestiu, circulatori i respiratoris, certes afeccions de la pell com els furoncles i l'èczema, els atacs del vent (paràlisi facial) debilitat muscular, pressió arterial alta (HTA) i refredats comuns.

Són especialment efectives quan el patògen es troba a la superfície en l'energia superficial exterior del cos (BIAN) i al WEI Qi (defensa - protecció).

Aplicacions:
- Dolor abdominal (causes digestives, ginecològiques)
- Dolor d'esquena (mal d'esquena superior, dolor lumbar, ciàtica)
- Restrenyiment (tipus fred, tipus calor)
- Fred i grip freqüents (en cas de vent / vent-fred / calor)

Opinions dels clients per Kit de ventoses de bambú

Comparteixi la seva opinió amb altres clients Deixar la meva opinió

En aquest moment hi ha cap comentari.